perjantai 27. maaliskuuta 2009

Joulupukki



Tänä vuonna Joulupukki toi iiihanan lahjan. Tätä ilon aihetta ei lainkaan sumenna se seikka että joulu meni jo 3 kuukautta sitten, kyllä mä ymmärrän että joskus aikataulut venyy... Hitto, kyllähän mä ymmärrän että joskus aikataulu joustaa... sitä verta paljon olen ollut putkimiesten kanssa tekemisissä.

Asiaan... Pukin paketissa tuli siis suurenmoinen Autoknipsi! Tämä pikku vekkuli mahdollistaa vitkan niin 88:si tyyppisissä ratkaisuissa kuin Holga-kameroissakin. Tämä taasen mahdollistaa sen että voin selkeästi sommitella itseni kultaiseen leikkaukseen arvoiselleni paikalle. Aiheet muuttuvat näin ollen aimo harppauksen mielenkiintoisemmiksi.

Lisäksi paketissa oli filmirulla, eikä mikä tahansa filmirulla vaan RULLADIAA!!! Vihdoinkin käsissäni on arvoiseni toistinmateriaali joka hentoisesti ja kuulaasti toistaa hienoimmat sävyerot ja terävästi... juuri niikuin suuri taiteilija ansaitsee.

En osaa sanoiksi kuvailla sitä tunnetta minkä vilpiton lahja sai aikaan herkässä sisimmässäni, olo on kuin joku olisi koskettanut suoraaan sydämeen. KIITOKSIA JOULUPUKKI!

Ei kommentteja: