torstai 10. joulukuuta 2009

Digiboxi



Enää en ole sidottuna ajan virtaan mitä tulee televisiolähetysten suhteen. Sijoitin itseeni ja mukavuusalueeseni ostamalla tallentavan digiboxin. Nyt voin taas unostaa kaikki turhuudet joita tulee paremman puutteessa katsottua rakkineesta, sillä voin näpsäkästi napin painelluksella tallentaa lempidokumenttini napajäätiköistä tai pierevistä naisista.

Koen niin että tallentava boxi on parasta mitä televisiomaailma kommervenkkeineen on tarjonnut miesmuistiin. Se mahdollistaa juuri itsellein tärkeät katselmusnautinnot, näin ollen pakollinen turha skeida jää pois. Näpsäkästi myös ohjemlat tiivistyy jälkikäteen katsottaessa kun voi kelata mainokset välistä pois.

Sijoitus ei ollut hinnaltaan järisyttävän kallis. 59€ + vanha romukopan ide-kiintolevy. Levyn joutui tuohon malliin asentamaan ihan omilla pikku kätösillään, mutta tällaiselta tekniikan jumal-lapselta kuin minä, asennut oli 10 minuutin homma. Plussana mainittakoon että boxi oli jopa valmiiksi auki toimenpiteen helpottamiseksi. Mitä hintoja oon katellu ni äkkiähän noista perusmalleistakin jo parisataa on joutunut pulittamaan, joten pieni skeptisyys lienee tämän sijoituksen kohdalla paikallaan. Mahtaako mokoma toistaa ylen tekstitykset saatikka olisiko muita lastentauteja. Aika näyttää. Lisätietoja laitteesta nippelin-nussijoille

Ei kommentteja: