keskiviikko 20. toukokuuta 2009

E-420 aka Saitinsärkijä


Kuinka pieni voikaan olla kaunista. Tämä on se mitä olen kaivannut aina siitä asti kun siirryin digitaalisten järjestelmien maailmaan. Ennen digiaikaa kuvailin olympuksen OM2:sella ja 50 millin normaaliobjektiivilla. Yhdistelmä oli todella pieni, ja kätevä. D-satanen ja isot zuumit olivat tuon jälkeen todella massiivinen yhdistelmä. D-300:seen siirryttyäni koko ja paino vain kasvoi, järjestelmän mukaan ottamisesta tuli jopa rasite. En mä kuitenkaan koskaan ole ollut mikään hardcore-kuvaaja, lähinnä vaan näpsijä, ja siihen tarkoitukseen yhdistelmä E-420 ja 25mm pankace ovat loistavia. Pieni, kiinteällä objektiivilla varustettu kamera palauttaa mut jälleen sinne juurille josta aikoinaan digimaailmaan siirryin. Kaikki turhuus on riisuttu pois ja nyt aletaan taas sommittelemaan kuvia.

Pekola toisaalla, puhui hyvin samankaltaisista kokemuksista. Myös teknisiä juttuja paketin sisällöstä voi lukea Taren plogista. Sanon vaan sen et toi satsi on TOSI hauskan oloinen, ja reissussa pikkasen toisenlainen kantaa ku D-300 + sigman 30 mm. Katotaan huononeeko kuvat ;)

Edit: Unohtui muuten kerto kuinka mukavasti yhteinen taipaleemme alkoi. Olin noutamassa pakettia R-kioskilta ja oli hieman jonoa kassalla. Sivusilmällä huomasin mummon ruokkivan lempipeliautomaattiani Tuplapottia Mummo ruokki automaattia parilla kympillä. Muutaman euron ollessa jäljellä aloin rukoilemaan peliautomaattien jumalata että ei anna voittoa, ei anna voittoa... eikä antanut. Kärppänä lunastin paketin ja kiilasin automaatille yrittäneen papan ohi, neljä euroa sisään ja toisella pyöräytyksellä tuli 3€... ja neljännellä repes... 35 euroa.. päätin pyöräyttää vielä kerran ennen voittojen lunastusta, ja sit 6 egee. Peliautomaattien jumala oli siis mummon uhrirahoilla tyydytetty ja päätti näin jakaa maallista valuuttaansa meikäläisen suuntaan. Ja kaikki oli tuon ihanan pikkukameran ansiota! Näin ollen tuo pikkuinen ei tullutkaan maksamaan minulle 449€ vaan maksoi heti itsestään 40 euroa takaisin! HURRAA SAITINSÄRKIJÄ!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Me ollaan nähty valo! TAJUUTSÄ JASKA VALO !!

nokku kirjoitti...

Koittakaa urvelot vielä saada joku kuvakin vaihteeksi aikaiseksi....