perjantai 15. toukokuuta 2009

Multitool


Tein investoinnin jokaisen urbaanin selviytyjän välttämättömään työvälineeseen, monitoimipihteihin. Pitkään olen manannut kyseisen välineen puuttumista omalta vyöltäni ja kironnut kateellisena välineen omistajat junttihomoiksi
tai vähintäänkin vässyköiksi. Vaan ohi on tuo kateellisen panettelun aikakausi ja olen siirtynyt itse tuohon miesten maailmaan.

Olen aikaisemmin maininnut Motonetin, tuon jokaisen itseään kunnioittavan miehen huvipuiston, joka tarjoaa edullista hyödykettä moneen lähtöön, mutta on olemassa toinenkin toivas... HongKong. Motonetin tavoin HongKong tarjoaa miehisiä juttuja kohtuu hintaan ja on näin ollen täysin sovelias paikka kaltaiselleni muoti- ja hintatietoiselle nuorelle metroseksuaalille. (Ostan muuten nykyään vaatteetkin Honkkarista, hyviä housuja polvitoppauksilla ja riipputaskuilla alle 25 egee)

Tällä kertaa HongKong heitti ilmoille tarjouksen josta en voinut kieltäytyä... Gerberit -50% joka tarkoitti sit että 65 egen monitoimipihti maksaa 32,50 joka on jo alle kipurajan. Gerber on juurikin se ainoa merkki jonka vyölleni ja rinnalleni olisin huolinut. Gerberin ergonomian ja luotettavuuden tietäen kyseinen valmistaja hakkaa kilpakumppaninsa selvin luvuin.

Nyt vihdoin sain siis tuon seikkailijan perustyökalun ja voin lähteä kohti uusia haasteita entistä rohkeampana ja valppaampana. Tulevaisuuteni on kirkkaampi ja loistokkaampi kuin eilen ja kaikki tuon pienen pihtityökalun ansiota. HURRAA GERBER!

ps. kuva on pöllitty.

Ei kommentteja: