perjantai 22. elokuuta 2008

Muutama juttu

Valitsin mikkelin näyttelyyn lähtevät kuvat, 3 kpl. Saatana kuu osaa olla vaikeeta, ei oikeen osaa kyllä sanoa et mikä omista kuvista olis sellainen et sen näyttelyyn tohtis laittaa, etenkään kun en haluis laittaa sitä kaikista varminta vaihtoehtoa, vaan sellasia kuvia josta ite diggaan. Kyllähän kuka vaan pahkankuvaaja osaa laittaa just ne oikeet kultaset leikkaukset esille, mut onko siinä sielua, kysyn vaan häh?

Toinen asia. Olen ihan kyrpiintynyt linuxiin viikon jälkeen, muutman asian sain toimimaan tuntien netin selaamisen jälkeen, mut miksi vitussa tietokoneen käytösä tarvii tehdä rakettitiedettä. Kaikki aina manaa et windows sitä ja tätä, itsekin siihen olen syyllistynyt, mut on se vaan tavalloiselle tallaajalle ainoa vaihtoehto pc-maailmassa. Eihän siihen jumalauta asenneta edes ohjelmia vaan jotain pöhköjä paketteja... eikä niitä tietenkää voi asentaa siihen tarkoitetulla ohjelmalla, koska se ei löydä mitään, vaan ne pitää asentaa komentorivillä.

No kohta Höyhenenkevyen linus jyrätään wanhalla kunnon xp:llä, josta on karsittu paljon tavaraa pois nlite -ohjelmalla. Alkuperäinen winukan asennuslevy kun on noin 600 mt niin tää karsittu on 180 mt, perkele ku siihenkin on tungettu aika paljon kaikkea nöyhtää.

No näillä mennään...

Ei kommentteja: