lauantai 7. marraskuuta 2009

Kiev 88

Että voi olla kamera ihana. Sain perjantain pari rullaa kuvia kehittämöstä jotka kuvasin Vilnan reissulla. Itse kuvaaminenkin on aivan perhanan hauskaa tuolla Jumalan raudalla. Saatikka nelikantit kesiformaatin kuvat!!! Sävyissä löytyy ja uskomattoman vakaa kuvata käsivaralta jopa pitkiä valotuksia. Kuvasin melkeen kaikki kuvat 45 millisellä volnalla, se ja 80 millinen on yhdessä loistava ja kompakti paketti.

Monillahan on ollut ongelmia 88:sien kanssa, mut lukuunottamatta nopeimpia aikoja omani toimii TÄYSIN moitteetta ja luotettavasti. En oikeestaan voisi mukavampaa keskikoon järjestelmää kuvitella, 645 Mamiska olis kiva mut se ei kuvaa neliötä.

Itse Vilna oli kiva kaupunki. Sopivan rapistunut mun makuun. Ajoimme sinne autolla Via Balticaa pitkin, joka yllätti minut olemalla hyvässä kunnossa, muutamia pikkupätkiä lukuun ottamatta. Aikaa oli hiukan naftisti ja baltiaan pitäs kyllä tehdä pidempi kuvausreissu jossain vaiheessa. Auto oli oiva kulkupeli tuolla. Olis mukava ajaa pienempiin kyliin kuvaa rappioromantiikka.

Yks kuva tässä ja loput galleriaan.