torstai 5. marraskuuta 2009

Vastine valheeseen.

Toisaalla esitettiin valheellinen väite jonka mukaan Nina Simonen versio Mr Bojangels biisistä olis pare ku Robbie Williamsin tulkinka. Tuo mistään mitään ymmärtämätön taho saisi vetää päänsä perseestä ja haukata raitista ilmää välillä, jos vaikka ajatuksen pahimmat solmukohdat lähtisi sitä kautta pikkuhiljaa avautumaan ja sisällä oleva paha olo purkautuis ohuena viivana huulten välistä puhallettuna.

Käsittämätöntä millaista urpoilua internetin moderaattorit sallivatkaan. Saisi tuo pahansuopa taho vetää kommenttinsa takaisin anteeksipyynnön kera sekä hyvitykseksi pestä jalkani vasikanmaidolla sekä voidella ne hunajalla.

2 kommenttia:

-GF- kirjoitti...

Ai mun blogi onkin sulle nykyään vaan ”toisaalla” ja !taho” Hyvä tietää vastaisuudessa.
Muistuttaisin että olet makasiinityyppisen elämäntapaimperiumin ja konsernin kanssa tekemisissä, se että sä ryhdyt systemaattisen ajojahtiin tarkoituksena mun nurkkaan ajaminen osittaa vaan sun pienuutta….

Surullista että mut on vedetty mukaan tällaiseen. Tunnen itseni jotenkin likaiseksi JA SE ON SUN SYYTÄ SAATANAN UNDULAATTI ! TUKEHDU PASKAASI

Jaska kirjoitti...

Sinä kalju, yksinäinen, ihmisraunio tämän aloitit! Pitikö mennä esittämään omia mielipiteitään totuuksina? Pitikö esittää valheita käärmeen tavalla sihisten? Pitikö loukata? Kysyn vaan?

Tässä vaiheessa olisi kohtuullista käytöstä sinulta vetää takasin tuollaiset ilkeät julkilausumat ja pahansupaiset kiroukset!

Ja mitä minun solvaamiseeni tulee ni en tiedä onko montsisilta näyttävällä jätkällä ihan hirveesti varaa sanoa?