perjantai 27. marraskuuta 2009

Seinille



Alan pikkuhiljaa sommittelemaan kämpän seinille tulevaa materiaalia. Autuas on se joka saa seinänsä peittää omilla luomuksillaan. Oon vakaasti päättänyt et kun saan ensin huonekalut paikoilleen, teen muutamamia isoja, huolella valittuja printtejä koristamaan asunnon ilmettä. Valinta saattaakin olla se joka muodostuu ongelmaksi, mulla on patoutunut aika paljon kuvamateriaalia jonka haluaisin laittaa kehyksiin. Luulen että valinnat tulee osumaan melko paljon tuonne holgakuva-akselille, givuliaaseen, mustavalgiaan nelikanttiin. Sellaiseen joka riipii sielua ja saa kyyneleen vierähtämään nopeasti silmäkulmasta kämmensyrjään... Ja se hieno pointti tässä on että kuvien ei tarvitse mielyttää ketään muuta kuin minua, minua, minua... Ach..

Tein hätäsesti yhden testiprintin koneella ja vitun hienohan siitä tuli. Tuo testipala on vain pieni 45x45cm koe sävyistä ja koneen käyttäytymisestä tulostettaessa negaskanneja, koneeseen ostin luonnollisesti pigmenttimusteet, kuvien säilymisen vuoksi, näin taiteeni säilyy haalistumattomana silmäparilta toiselle, ja ikuisuuteen (no ehkä ei ihan sinne).

Lopulliset kuvat siis tulevat olemaan melko isoja, koko määräytyy mielialan mukaan joskus iso on hyvä ja joskun pieni parempi, paperin leveys on ainoa seikka joka rajoittuu 154 senttiin (nam). Miltä kuulostaa 154 senttiä korkea ja 4 metriä leveä panoraama alastomasta Jaskasta makaamassa heinäniitulla.... Grrrrrr....

2 kommenttia:

nokku kirjoitti...

Aika grandiöösit sisustusratkaisut sulla ja fokkerilla...keski-iän kriisi?

Jaska kirjoitti...

Parisuhteessa auttamattomasti vastaan pyristelevälle ja kapinoivalle miehelle se on keski-iän kriisi. Meille, merten miehille, se on vapaus.